top of page

ANSÖKAN
JULMARKNAD

Förra årets julmarknad Jul i Jonsered var en succé med närmare 5000 besökare. Marknaden går av stapeln under lördagen den 2:a december men hos oss får ni möjlighet att sälja även på söndagen. 

Marknadsdagar 2023:

2-3 dec. Sammanfaller med julmarknaden Jul i Jonsered som hålls under 1:a lördagen i december.

Pris 2000kr. Ej momsbelagt.

Kontakt & fakturauppgifter:

Jag vill ställa ut följande dagar.

Tack för din anmälan! Vi återkommer till dig inom kort.

Villkor:

Om du som utställare tilldelats en plats och önskar avstå din plats har du 3 dagar på dig att lämna återbud. Om återbud ej lämnas inom dessa 3 dagar, har Fabriksstråket Jonsered rätt att fakturera det fulla beloppet för bordshyran. Alla som är med förbinder sig till att ha en representant på plats under hela marknaden. Som utställare ansvarar du själv för din egen säkerhet och varor förvaras i lokalerna på egen risk.

Praktisk info för utställare.

 

Din plats:

Borden som hyrs ut är 180x70 cm stora. Ta gärna med en egen duk att lägga under dina produkter för att skapa en trevlig atmosfär som gör dina produkter rättvisa. Vi tillhandahåller stämningsbelysning i lokalen, men vill du ha extra ljus på dina produkter rekommenderar vi att du tar med tex en bordslampa, glöm då inte en förlängningssladd. Upphängningsmöjlighet löser du som utställare på egen hand. Skulle det knipa kan ni bolla det med oss så hittar vi säkert en lösning. Vi har ingen möjlighet att låsa in värdesaker i kassaskåp under helgen, så vi rekommenderar att ni tar med era extra värdefulla saker hem mellan lördag och söndag. Vi tillhandahåller även stolar.

Marknadsföring:

 

Vi kommer lägga ut info om alla utställare löpande på vår hemsida, facebook och instagramkonton. Vi gör även annonser på eventsidor och sponsrade inlägg samt skickar ut pressrelease till både tryckt och digital media. Dela gärna facebookevenemanget och använd hashtaggen #fabriksstråketjulmarknad när ni lägger ut på era konton!

Inlast:

Det är möjligt att komma och lämna av grejer och börja ställa i ordning din plats redan dagen innan ni ställer ut 10.00 - 20.00. Om du vill komma då, maila info@fabriksstraket.se och berätta det.

När du anländer:

Insläpp för utställare sker från kl 08.30. 

Fabriksområdets marknad öppnar kl 10.00. Utställare skall vara på plats senast 09:30. När du anländer är det bara att hitta din plats och börja packa upp.

När du lämnar:

Efter kl. 16:00 , när marknaden är slut, packar du ihop det du inte vill lämna kvar till nästa dag, städar din plats så den är redo för söndagens marknad. Du ansvarar även själv för sopor & skräp som också måste följa med hem. Det är INTE tillåtet att lämna kvar några sopor på området.

Allmänna tips:

Tänk på att det är bra med mycket växel. Det finns ingen möjlighet att växla på marknaden och det vore tråkigt om en god affär inte går att genomföras p.g.a. växelbrist. Tack vare den fiffiga internettjänsten Izettle eller appen Swish kan du som privatperson dessutom ta betalt med kort.

Om du säljer ömtåliga saker så kan det vara bra att ta med tidningspapper. Det brukar vara uppskattat om det går att skydda sina fynd på vägen hem.

Parkering:

Det finns en stor betalparkering ca 100m från lokalen. Det går bra att köra in på gården för att lasta in och ut, så länge du inte är i vägen för de utställare som ställer upp sina saker utomhus.

Har du övriga frågor; maila info@fabriksstraket.se så svarar vi så fort vi kan!

VÄLKOMMEN!

bottom of page